Cognom AbdeltifSaber més respecte al cognom Abdeltif és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdeltif sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdeltif.

El cognom Abdeltif en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdeltif, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdeltif és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdeltif

Veure mapa del cognom Abdeltif

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdeltif en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdeltif, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdeltif que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdeltif, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdeltif. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdeltif és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdeltif del món

 1. Egipte Egipte (305)
 2. Algèria Algèria (300)
 3. Marroc Marroc (273)
 4. Canadà Canadà (5)
 5. Tunísia Tunísia (5)
 6. Estats Units Estats Units (3)
 7. França França (2)
 8. Bèlgica Bèlgica (1)
 9. Espanya Espanya (1)
 10. Anglaterra Anglaterra (1)
 11. Sudan Sudan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdeltif en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdeltif poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdeltif és un cognom més freqüent, i en quins països Abdeltif és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdeltif ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdeltif fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdeltif.

No tots els cognoms similars al cognom Abdeltif tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdeltif que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdeltif pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdeltif, com podem comprovar.

 1. Abdelatif
 2. Abdellatif
 3. Abdelli
 4. Abdulatif
 5. Abdelatef
 6. Abdelati
 7. Abdeli
 8. Abdali
 9. Abdel
 10. Abdela
 11. Abdelaal
 12. Abdelah
 13. Abdelali
 14. Abdelaziz
 15. Abdelhak
 16. Abdelhay
 17. Abdelkrim
 18. Abdella
 19. Abdellah
 20. Abdellati
 21. Abdulai
 22. Abdullatif
 23. Abdelhai
 24. Abdelkbir
 25. Abdelasis
 26. Abdelhaq
 27. Abdeladim
 28. Abdelmjid
 29. Abdelaati
 30. Abdelazis
 31. Abdoli
 32. Abdyli
 33. Abdelahi
 34. Abduli
 35. Abdel latif
 36. Abdelkefi
 37. Abidelli
 38. Abdelazid
 39. Abatelli
 40. Abd-elaziz