Cognom AbdelhediSaber més respecte al cognom Abdelhedi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelhedi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelhedi.

El cognom Abdelhedi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelhedi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelhedi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelhedi

Veure mapa del cognom Abdelhedi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelhedi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelhedi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelhedi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelhedi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelhedi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelhedi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelhedi del món

 1. Tunísia Tunísia (173)
 2. França França (26)
 3. Canadà Canadà (7)
 4. Estats Units Estats Units (6)
 5. Egipte Egipte (4)
 6. Líbia Líbia (4)
 7. Alemanya Alemanya (2)
 8. Tailàndia Tailàndia (2)
 9. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 10. Àustria Àustria (1)
 11. Bèlgica Bèlgica (1)
 12. Costa d Costa d'Ivori (1)
 13. Espanya Espanya (1)
 14. Turquia Turquia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelhedi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelhedi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelhedi és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelhedi és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdelhedi ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdelhedi pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdelhedi, com podem comprovar.

 1. Abdelhadi
 2. Abdelhady
 3. Abdulhadi
 4. Abdel-hadi
 5. Abdelhai
 6. Abdel hadi
 7. Abdelkefi
 8. Abdelnebi
 9. Abdelali
 10. Abdelghani
 11. Abdelhafid
 12. Abdelhak
 13. Abdelhakim
 14. Abdelhalim
 15. Abdelhamid
 16. Abdelhay
 17. Abdelkerim
 18. Abdellahi
 19. Abdellati
 20. Abdelli
 21. Abdelnabi
 22. Abdul-hadi
 23. Abdelgadir
 24. Abdelati
 25. Abdelkebir
 26. Abdelgani
 27. Abdelhamed
 28. Abdelhaq
 29. Abdelhanin
 30. Abdelhabib
 31. Abdelwahed
 32. Abdelbaki
 33. Abdeladim
 34. Abdelkadir
 35. Abdelaati
 36. Abdelaali
 37. Abdeluahed
 38. Abdellali
 39. Abdelhafidi
 40. Abdelahi