Cognom AbderrezakSaber més respecte al cognom Abderrezak és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abderrezak sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abderrezak.

El cognom Abderrezak en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abderrezak, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abderrezak és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abderrezak

Veure mapa del cognom Abderrezak

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abderrezak en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abderrezak, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abderrezak que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abderrezak, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abderrezak. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abderrezak és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abderrezak del món

 1. Algèria Algèria (1615)
 2. França França (12)
 3. Espanya Espanya (7)
 4. Ucraïna Ucraïna (6)
 5. Bahrain Bahrain (4)
 6. Canadà Canadà (2)
 7. Alemanya Alemanya (2)
 8. Marroc Marroc (1)
 9. Qatar Qatar (1)
 10. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abderrezak en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abderrezak poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abderrezak és un cognom més freqüent, i en quins països Abderrezak és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abderrezak fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abderrezak.

No tots els cognoms similars al cognom Abderrezak tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abderrezak que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abderrezak o algun dels cognoms similars a Abderrezak no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abderrezak a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abderrezak diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abderrazak
 2. Abderezak
 3. Abderrezzak
 4. Abderrazzak
 5. Abderazzak
 6. Abderrazek
 7. Abderzak
 8. Abderrazaq
 9. Abderazak
 10. Abderrazik
 11. Abderraman
 12. Abderrafik
 13. Abderrazzaq
 14. Abderazek
 15. Abderrayab
 16. Abderemane
 17. Abderrahim
 18. Abderrahman
 19. Abderraouf
 20. Abderrafie
 21. Abderahman
 22. Abderrafia
 23. Abderrahin
 24. Abdraeva
 25. Abderrahaman
 26. Abderrahmane
 27. Abderrahmani
 28. Abdirahman
 29. Abdurahman
 30. Abdurrahim
 31. Abdurrahman
 32. Abd-rahman
 33. Abdouraman
 34. Abderahim
 35. Abderrahmen
 36. Abderahmane
 37. Abderrahime
 38. Abd rahman
 39. Abdrazakov
 40. Abderson