Cognom AbderrafikSaber més respecte al cognom Abderrafik és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abderrafik sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abderrafik.

El cognom Abderrafik en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abderrafik, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abderrafik és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abderrafik

Veure mapa del cognom Abderrafik

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abderrafik en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abderrafik, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abderrafik que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abderrafik, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abderrafik. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abderrafik és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abderrafik del món

 1. Marroc Marroc (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abderrafik en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abderrafik poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abderrafik és un cognom més freqüent, i en quins països Abderrafik és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abderrafik ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abderrafik. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abderrafik ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abderrafik fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abderrafik.

Discernir si va ser abans el cognom Abderrafik o algun dels cognoms similars a Abderrafik no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abderrafik a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abderrafik diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abderrafie
 2. Abderrafia
 3. Abderrazik
 4. Abderrahim
 5. Abderrazak
 6. Abderrazek
 7. Abderrahin
 8. Abderraman
 9. Abderrazzak
 10. Abdurrahim
 11. Abderahim
 12. Abderraouf
 13. Abderrahime
 14. Abderrezak
 15. Abderzak
 16. Abderrazaq
 17. Abderazak
 18. Abderazek
 19. Abderrayab
 20. Abderrachid
 21. Abderrahman
 22. Abderrahmen
 23. Abderrazzaq
 24. Abderezak
 25. Abderazzak
 26. Abderhim
 27. Abderrezzak
 28. Abderemane
 29. Abderrahaman
 30. Abderrahmane
 31. Abderrahmani
 32. Abdorf
 33. Abdurrahman
 34. Abedrabbo
 35. Abdouraman
 36. Abderahman
 37. Abderson
 38. Abdraeva
 39. Abdraev
 40. Abdirashid