Cognom Abdul bariSaber més respecte al cognom Abdul bari és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul bari sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul bari.

El cognom Abdul bari en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul bari, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul bari és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul bari

Veure mapa del cognom Abdul bari

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul bari en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul bari, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul bari que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul bari, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul bari. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul bari és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul bari del món

 1. Egipte Egipte (5583)
 2. Pakistan Pakistan (1986)
 3. Afganistan Afganistan (76)
 4. Maldives Maldives (39)
 5. Índia Índia (15)
 6. Malàisia Malàisia (10)
 7. Nigèria Nigèria (9)
 8. Trinitat i Tobago Trinitat i Tobago (3)
 9. Anglaterra Anglaterra (1)
 10. Escòcia Escòcia (1)
 11. Filipines Filipines (1)
 12. Suècia Suècia (1)
 13. Singapur Singapur (1)
 14. Tailàndia Tailàndia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul bari en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul bari poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul bari és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul bari és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdul bari ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdul bari fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdul bari.

No tots els cognoms similars al cognom Abdul bari tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdul bari que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdul-baqi
 2. Abdul karim
 3. Abdul baree
 4. Abdel baki
 5. Abdul qawi
 6. Abdelbari
 7. Abdulbaki
 8. Abdul-basir
 9. Abdul-hadi
 10. Abdul-karim
 11. Abdulahi
 12. Abdulai
 13. Abdulghani
 14. Abdulhadi
 15. Abdulkarim
 16. Abdullahi
 17. Abdulnabi
 18. Abdelbaki
 19. Abdul aziz
 20. Abdul amir
 21. Abdul majid
 22. Abdul ghani
 23. Abdul hamid
 24. Abdel hadi
 25. Abdul latif
 26. Abdul gadir
 27. Abdul jalil
 28. Abdul rauf
 29. Abdul-ali
 30. Abdul nasir
 31. Abdul haq
 32. Abdul malik
 33. Abdul jabar
 34. Abdel nabi
 35. Abdel-bary
 36. Abdul halim
 37. Abdalahi
 38. Abdallahi
 39. Abdelali
 40. Abdelghani