Cognom Abdul nasirSaber més respecte al cognom Abdul nasir és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul nasir sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul nasir.

El cognom Abdul nasir en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul nasir, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul nasir és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul nasir

Veure mapa del cognom Abdul nasir

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul nasir en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul nasir, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul nasir que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul nasir, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul nasir. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul nasir és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul nasir del món

 1. Pakistan Pakistan (590)
 2. Nigèria Nigèria (80)
 3. Afganistan Afganistan (55)
 4. Maldives Maldives (54)
 5. Malàisia Malàisia (8)
 6. Índia Índia (5)
 7. Suècia Suècia (2)
 8. Tailàndia Tailàndia (2)
 9. Uganda Uganda (2)
 10. Filipines Filipines (1)
 11. Singapur Singapur (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul nasir en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul nasir poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul nasir és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul nasir és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdul nasir. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdul nasir ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdul nasir fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdul nasir.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdul nasir pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdul nasir, com podem comprovar.

 1. Abdul-basir
 2. Abdul amir
 3. Abdul gadir
 4. Abdel naser
 5. Abdul-amir
 6. Abdul-qadir
 7. Abdul-zahir
 8. Abdulkadir
 9. Abdulnabi
 10. Abdul aziz
 11. Abdul majid
 12. Abdul hamid
 13. Abdul latif
 14. Abdul karim
 15. Abdul jalil
 16. Abdul bari
 17. Abdul gadhir
 18. Abdul satar
 19. Abdul malik
 20. Abdul jabar
 21. Abdel nabi
 22. Abdul qawi
 23. Abdul quadir
 24. Abdul halim
 25. Abdelnabi
 26. Abdul-aziz
 27. Abdul-baqi
 28. Abdul-hadi
 29. Abdul-hakim
 30. Abdul-hamid
 31. Abdul-jalil
 32. Abdul-karim
 33. Abdul-majid
 34. Abdul-rahim
 35. Abdul-rashid
 36. Abdul-rasul
 37. Abdul-raziq
 38. Abdul-wahid
 39. Abdul-wakil
 40. Abdulahi