Cognom AbdennaimSaber més respecte al cognom Abdennaim és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdennaim sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdennaim.

El cognom Abdennaim en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdennaim, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdennaim és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdennaim

Veure mapa del cognom Abdennaim

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdennaim en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdennaim, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdennaim que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdennaim, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdennaim. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdennaim és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdennaim del món

 1. Marroc Marroc (409)
 2. Qatar Qatar (6)
 3. Itàlia Itàlia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdennaim en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdennaim poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdennaim és un cognom més freqüent, i en quins països Abdennaim és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdennaim. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdennaim ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdennaim fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdennaim.

Discernir si va ser abans el cognom Abdennaim o algun dels cognoms similars a Abdennaim no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdennaim a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdennaim diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdennabi
 2. Abdennaji
 3. Abdena
 4. Abdenbi
 5. Abdennebi
 6. Abdennour
 7. Abdennacer
 8. Abdenaji
 9. Abdennaser
 10. Abdenabi
 11. Abdenebi
 12. Abdeen
 13. Abden
 14. Abdenbaoui
 15. Abdinasir
 16. Abdinga
 17. Abdouni
 18. Abdenour
 19. Abdona
 20. Abdennassar
 21. Abdenacer
 22. Abdennaceur
 23. Abdennasser
 24. Abdenur
 25. Abdennadher
 26. Abdemeziem
 27. Abadam
 28. Abaden
 29. Abdin
 30. Abdon
 31. Abdoun
 32. Abdoune
 33. Abedin
 34. Aufdenkamp
 35. Abd-hamid
 36. Abdenasser
 37. Abd hamid
 38. Abadonio
 39. Abetini
 40. Abuden