Cognom AbdalwahabSaber més respecte al cognom Abdalwahab és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdalwahab sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdalwahab.

El cognom Abdalwahab en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdalwahab, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdalwahab és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdalwahab

Veure mapa del cognom Abdalwahab

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdalwahab en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdalwahab, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdalwahab que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdalwahab, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdalwahab. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdalwahab és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdalwahab del món

 1. Sudan Sudan (5040)
 2. Egipte Egipte (854)
 3. Saudi Saudita Saudi Saudita (835)
 4. Iraq Iraq (31)
 5. Qatar Qatar (22)
 6. Pakistan Pakistan (12)
 7. Estats Units Estats Units (8)
 8. Líbia Líbia (4)
 9. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 10. Jordània Jordània (2)
 11. Malàisia Malàisia (2)
 12. Suècia Suècia (2)
 13. Iemen Iemen (2)
 14. Austràlia Austràlia (1)
 15. Dinamarca Dinamarca (1)
 16. França França (1)
 17. Marroc Marroc (1)
 18. Nigèria Nigèria (1)
 19. Països Baixos Països Baixos (1)
 20. Rússia Rússia (1)
 21. Tailàndia Tailàndia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdalwahab en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdalwahab poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdalwahab és un cognom més freqüent, i en quins països Abdalwahab és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdalwahab fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdalwahab.

No tots els cognoms similars al cognom Abdalwahab tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdalwahab que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdelwahab
 2. Abdulwahab
 3. Abdel-wahab
 4. Abdelwahad
 5. Abdel wahab
 6. Abdalahe
 7. Abdalahi
 8. Abdallah
 9. Abdallahi
 10. Abdelouahab
 11. Abdul-ahad
 12. Abdul-wahhab
 13. Abdulahad
 14. Abdalah
 15. Abdalmalak
 16. Abdelwahid
 17. Abdelwahed
 18. Abdelouhab
 19. Abdeloihab
 20. Abdalaah
 21. Abdalahmad
 22. Abd el wahab
 23. Abd-allah
 24. Abdala
 25. Abdalla
 26. Abdallaoui
 27. Abdelaal
 28. Abdelah
 29. Abdelfatah
 30. Abdelhak
 31. Abdelhay
 32. Abdeljawad
 33. Abdellah
 34. Abdellahi
 35. Abdelmalak
 36. Abdelrahim
 37. Abdelrahman
 38. Abdelraza
 39. Abdelsalam
 40. Abdillah