Cognom Abd el wahabSaber més respecte al cognom Abd el wahab és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abd el wahab sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abd el wahab.

El cognom Abd el wahab en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abd el wahab, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abd el wahab és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abd el wahab

Veure mapa del cognom Abd el wahab

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abd el wahab en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abd el wahab, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abd el wahab que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abd el wahab, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abd el wahab. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abd el wahab és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abd el wahab del món

 1. Egipte Egipte (12325)
 2. Sudan Sudan (4200)
 3. Saudi Saudita Saudi Saudita (2703)
 4. Qatar Qatar (16)
 5. Algèria Algèria (11)
 6. Estats Units Estats Units (11)
 7. Rússia Rússia (6)
 8. Bahrain Bahrain (4)
 9. Anglaterra Anglaterra (3)
 10. Azerbaijan Azerbaijan (2)
 11. Kazakhstan Kazakhstan (2)
 12. Mèxic Mèxic (2)
 13. Jamaica Jamaica (1)
 14. Kirguizistan Kirguizistan (1)
 15. Líbia Líbia (1)
 16. Somàlia Somàlia (1)
 17. Tanzània Tanzània (1)
 18. Zàmbia Zàmbia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abd el wahab en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abd el wahab poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abd el wahab és un cognom més freqüent, i en quins països Abd el wahab és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abd el wahab tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abd el wahab que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abd el wahab pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abd el wahab, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abd el wahab o algun dels cognoms similars a Abd el wahab no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abd el wahab a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abd el wahab diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdel wahab
 2. Abdelwahab
 3. Abdel-wahab
 4. Abdelouahab
 5. Abdelwahad
 6. Abdel wahid
 7. Abdulwahab
 8. Abdel sahib
 9. Abdalwahab
 10. Abdul-wahhab
 11. Abdel-wahid
 12. Abdelwahid
 13. Abdelouahad
 14. Abdelouahhab
 15. Abd el azim
 16. Abdelwahed
 17. Abd el aziz
 18. Abdel zahra
 19. Abdel salam
 20. Abdel sada
 21. Abdelouhab
 22. Abdeloihab
 23. Abdel aal
 24. Abdel gawad
 25. Abdel rahim
 26. Abdel abas
 27. Abdel mahdi
 28. Abdel wassa
 29. Abdel raeeb
 30. Abd el hamid
 31. Abdel rahman
 32. Abd el ouahed
 33. Abd el karim
 34. Abd el al
 35. Abdool wahed
 36. Abdel lah
 37. Abdel-rahman
 38. Abdel-salam
 39. Abdelaal
 40. Abdelah