Cognom AbdeljaouedSaber més respecte al cognom Abdeljaoued és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdeljaoued sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdeljaoued.

El cognom Abdeljaoued en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdeljaoued, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdeljaoued és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdeljaoued

Veure mapa del cognom Abdeljaoued

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdeljaoued en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdeljaoued, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdeljaoued que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdeljaoued, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdeljaoued. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdeljaoued és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdeljaoued del món

 1. Tunísia Tunísia (52)
 2. França França (3)
 3. Suïssa Suïssa (2)
 4. Alemanya Alemanya (1)
 5. Algèria Algèria (1)
 6. Polònia Polònia (1)
 7. Senegal Senegal (1)
 8. Estats Units Estats Units (1)
 9. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdeljaoued en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdeljaoued poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdeljaoued és un cognom més freqüent, i en quins països Abdeljaoued és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdeljaoued. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdeljaoued ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abdeljaoued tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdeljaoued que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abdeljaoued o algun dels cognoms similars a Abdeljaoued no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdeljaoued a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdeljaoued diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdeljaouad
 2. Abdeljaber
 3. Abdeljawad
 4. Abdellaoui
 5. Abdelsayed
 6. Abdelhamed
 7. Abdelwahed
 8. Abdeluahed
 9. Abdelraouf
 10. Abdelmaoula
 11. Abdelaoui
 12. Abdallaoui
 13. Abdelhafid
 14. Abdelhamid
 15. Abdelkader
 16. Abdelkamel
 17. Abdelkazem
 18. Abdellouli
 19. Abdelmajid
 20. Abdelmalek
 21. Abdelmanje
 22. Abdelmoula
 23. Abdelmoumen
 24. Abdelnour
 25. Abdelouahed
 26. Abdelqader
 27. Abdelhassen
 28. Abdelatef
 29. Abdeljabbar
 30. Abdelouahd
 31. Abdelmadjid
 32. Abdulsayed
 33. Abdelouadoud
 34. Abdeljalil
 35. Abdelmayid
 36. Abdeluahid
 37. Abdelwahad
 38. Abdelwahid
 39. Abdeljalak
 40. Abdeljalal