Cognom Abdel latifSaber més respecte al cognom Abdel latif és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdel latif sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdel latif.

El cognom Abdel latif en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdel latif, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdel latif és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdel latif

Veure mapa del cognom Abdel latif

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdel latif en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdel latif, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdel latif que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdel latif, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdel latif. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdel latif és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdel latif del món

 1. Egipte Egipte (2105)
 2. Territori palestí Territori palestí (1889)
 3. Espanya Espanya (12)
 4. Síria Síria (5)
 5. Tailàndia Tailàndia (5)
 6. Canadà Canadà (3)
 7. Suïssa Suïssa (3)
 8. Suècia Suècia (2)
 9. Turquia Turquia (2)
 10. Algèria Algèria (1)
 11. Anglaterra Anglaterra (1)
 12. Malàisia Malàisia (1)
 13. Noruega Noruega (1)
 14. Veneçuela Veneçuela (1)
 15. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdel latif en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdel latif poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdel latif és un cognom més freqüent, i en quins països Abdel latif és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdel latif. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdel latif ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdel latif fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdel latif.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdel latif pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdel latif, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdel latif o algun dels cognoms similars a Abdel latif no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdel latif a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdel latif diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdellatif
 2. Abdul latif
 3. Abdelatif
 4. Abdellati
 5. Abdullatif
 6. Abdul-latif
 7. Abdellahi
 8. Abdulatif
 9. Abdelatef
 10. Abdelati
 11. Abdellaziz
 12. Abdeltif
 13. Abdel hadi
 14. Abdel wahid
 15. Abdelaati
 16. Abdellali
 17. Abdel nabi
 18. Abdel halim
 19. Abdel hamid
 20. Abdel sahib
 21. Abdel rahim
 22. Abdel baki
 23. Abdellawi
 24. Abdel lah
 25. Abdallahi
 26. Abdelali
 27. Abdelaziz
 28. Abdelfatah
 29. Abdelghani
 30. Abdelhadi
 31. Abdelhafid
 32. Abdelhakim
 33. Abdelhalim
 34. Abdelhamid
 35. Abdelilah
 36. Abdelkarim
 37. Abdella
 38. Abdellah
 39. Abdellaoui
 40. Abdelli