Cognom AbdelbaghiSaber més respecte al cognom Abdelbaghi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelbaghi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelbaghi.

El cognom Abdelbaghi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelbaghi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelbaghi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelbaghi

Veure mapa del cognom Abdelbaghi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelbaghi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelbaghi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelbaghi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelbaghi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelbaghi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelbaghi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelbaghi del món

 1. Mauritània Mauritània (63)
 2. Qatar Qatar (1)
 3. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelbaghi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelbaghi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelbaghi és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelbaghi és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdelbaghi ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdelbaghi fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdelbaghi.

 1. Abdellahi
 2. Abdelbaki
 3. Abdelahi
 4. Abdelbari
 5. Abdalahi
 6. Abdallahi
 7. Abdelah
 8. Abdelali
 9. Abdelhadi
 10. Abdellah
 11. Abdellaoui
 12. Abdellati
 13. Abdelmalki
 14. Abdelnabi
 15. Abdelrahim
 16. Abdillahi
 17. Abdollahi
 18. Abdulahi
 19. Abdullahi
 20. Abdelati
 21. Abdelhai
 22. Abdeluahid
 23. Abdelwahid
 24. Abdelgani
 25. Abdelaati
 26. Abdelaali
 27. Abdelmoghit
 28. Abdellali
 29. Abdel baki
 30. Abdelmagid
 31. Abdelaoui
 32. Abdellawi
 33. Abdulbaki
 34. Abdalahe
 35. Abdallah
 36. Abdallaoui
 37. Abdela
 38. Abdelaal
 39. Abdelatif
 40. Abdelaziz