Cognom Abdel razekSaber més respecte al cognom Abdel razek és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdel razek sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdel razek.

El cognom Abdel razek en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdel razek, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdel razek és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdel razek

Veure mapa del cognom Abdel razek

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdel razek en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdel razek, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdel razek que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdel razek, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdel razek. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdel razek és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdel razek del món

 1. Egipte Egipte (10373)
 2. Territori palestí Territori palestí (2252)
 3. Jordània Jordània (209)
 4. Kuwait Kuwait (154)
 5. Iraq Iraq (94)
 6. Iemen Iemen (62)
 7. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (33)
 8. Malàisia Malàisia (3)
 9. Suècia Suècia (3)
 10. Oman Oman (1)
 11. Síria Síria (1)
 12. Tailàndia Tailàndia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdel razek en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdel razek poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdel razek és un cognom més freqüent, i en quins països Abdel razek és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdel razek fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdel razek.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdel razek pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdel razek, com podem comprovar.

 1. Abdel raeeb
 2. Abdelkazem
 3. Abdelkhalek
 4. Abdelmalek
 5. Abdelraza
 6. Abdel naser
 7. Abdulrazak
 8. Abdul razaq
 9. Abdel dayem
 10. Abdel rahim
 11. Abdel kader
 12. Abdel kamel
 13. Abdelaziz
 14. Abdelhak
 15. Abdeljaber
 16. Abdelkader
 17. Abdelkamel
 18. Abdelmalak
 19. Abdelmalik
 20. Abdelouahed
 21. Abdelqader
 22. Abdelrahim
 23. Abdelsayed
 24. Abdul-raziq
 25. Abdelatef
 26. Abdelkhalik
 27. Abdelkhaleq
 28. Abdellaziz
 29. Abdelhamed
 30. Abdeljalak
 31. Abdelkhalak
 32. Abdelaaziz
 33. Abdelazize
 34. Abd el azim
 35. Abdelwahed
 36. Abdul aziz
 37. Abd el aziz
 38. Abdel hadi
 39. Abdul razzaq
 40. Abdel zahra