Cognom AbdennassarSaber més respecte al cognom Abdennassar és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdennassar sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdennassar.

El cognom Abdennassar en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdennassar, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdennassar és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdennassar

Veure mapa del cognom Abdennassar

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdennassar en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdennassar, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdennassar que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdennassar, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdennassar. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdennassar és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdennassar del món

 1. Marroc Marroc (170)
 2. Canadà Canadà (1)
 3. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdennassar en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdennassar poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdennassar és un cognom més freqüent, i en quins països Abdennassar és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abdennassar tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdennassar que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdennassar pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdennassar, com podem comprovar.

 1. Abdennasser
 2. Abdennaser
 3. Abdenasser
 4. Abdennacer
 5. Abdennaceur
 6. Abdennadher
 7. Abdennour
 8. Abdinasir
 9. Abdennaim
 10. Abdenacer
 11. Abdennabi
 12. Abdennaji
 13. Abdena
 14. Abdenbaoui
 15. Abdennebi
 16. Abdenour
 17. Abdenaji
 18. Abdenabi
 19. Abdenur
 20. Abdeen
 21. Abden
 22. Abdenbi
 23. Abdinga
 24. Abdona
 25. Abdinova
 26. Abdinoor
 27. Abdenebi
 28. Abadinas
 29. Abdanur
 30. Abadam
 31. Abaden
 32. Abdin
 33. Abdon
 34. Abdoun
 35. Abdoune
 36. Abdouni
 37. Aftanas
 38. Aufdenkamp
 39. Abd-hamid
 40. Abd hamid