Cognom AbdalwadoudSaber més respecte al cognom Abdalwadoud és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdalwadoud sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdalwadoud.

El cognom Abdalwadoud en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdalwadoud, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdalwadoud és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdalwadoud

Veure mapa del cognom Abdalwadoud

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdalwadoud en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdalwadoud, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdalwadoud que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdalwadoud, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdalwadoud. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdalwadoud és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdalwadoud del món

 1. Algèria Algèria (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdalwadoud en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdalwadoud poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdalwadoud és un cognom més freqüent, i en quins països Abdalwadoud és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdalwadoud fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdalwadoud.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdalwadoud pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdalwadoud, com podem comprovar.

 1. Abdallaoui
 2. Abdul-wadud
 3. Abdelouadoud
 4. Abdellaoui
 5. Abdeljaouad
 6. Abdelmadjid
 7. Abdelwahad
 8. Abdelwahid
 9. Abdelwahed
 10. Abdalahmad
 11. Abdalwahab
 12. Abdelraouf
 13. Abdelaoui
 14. Abdlaoui
 15. Abdeljaoued
 16. Abdala
 17. Abdalahe
 18. Abdalahi
 19. Abdalla
 20. Abdallah
 21. Abdallahi
 22. Abdelhadi
 23. Abdelhady
 24. Abdelhafid
 25. Abdelhamid
 26. Abdeljawad
 27. Abdelkader
 28. Abdelmajid
 29. Abdelnour
 30. Abdelqader
 31. Abdelsayed
 32. Abdelwahab
 33. Abdul-ahad
 34. Abdul-wahid
 35. Abdulahad
 36. Abdularuf
 37. Abdulhadi
 38. Abdulhamid
 39. Abdulkadir
 40. Abdullahu