Cognom AbderezakSaber més respecte al cognom Abderezak és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abderezak sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abderezak.

El cognom Abderezak en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abderezak, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abderezak és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abderezak

Veure mapa del cognom Abderezak

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abderezak en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abderezak, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abderezak que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abderezak, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abderezak. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abderezak és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abderezak del món

 1. Algèria Algèria (1003)
 2. Canadà Canadà (1)
 3. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abderezak en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abderezak poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abderezak és un cognom més freqüent, i en quins països Abderezak és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abderezak. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abderezak ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abderezak tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abderezak que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abderezak pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abderezak, com podem comprovar.

 1. Abderrezak
 2. Abderzak
 3. Abderazak
 4. Abderrazak
 5. Abderazzak
 6. Abderazek
 7. Abderrezzak
 8. Abderemane
 9. Abderrazzak
 10. Abderrazek
 11. Abderrazaq
 12. Abderrazik
 13. Abderraman
 14. Abderahim
 15. Abderrafik
 16. Abderrazzaq
 17. Abderahman
 18. Abdrazakov
 19. Abderson
 20. Abdraeva
 21. Abdyrazakov
 22. Abdraman
 23. Abderhim
 24. Abderrayab
 25. Abdoral
 26. Abderrahim
 27. Abderrahman
 28. Abdirahman
 29. Abdorf
 30. Abdramane
 31. Abdur
 32. Abdurahman
 33. Abietar
 34. Aufderhar
 35. Abd-rahman
 36. Abdouraman
 37. Abderraouf
 38. Abderahmane
 39. Abderrafie
 40. Abd rahman