Cognom AbderrezzakSaber més respecte al cognom Abderrezzak és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abderrezzak sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abderrezzak.

El cognom Abderrezzak en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abderrezzak, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abderrezzak és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abderrezzak

Veure mapa del cognom Abderrezzak

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abderrezzak en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abderrezzak, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abderrezzak que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abderrezzak, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abderrezzak. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abderrezzak és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abderrezzak del món

 1. Algèria Algèria (357)
 2. Marroc Marroc (4)
 3. Xina Xina (1)
 4. França França (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abderrezzak en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abderrezzak poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abderrezzak és un cognom més freqüent, i en quins països Abderrezzak és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abderrezzak tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abderrezzak que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abderrezzak pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abderrezzak, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abderrezzak o algun dels cognoms similars a Abderrezzak no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abderrezzak a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abderrezzak diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abderrazzak
 2. Abderrezak
 3. Abderrazak
 4. Abderrazzaq
 5. Abderezak
 6. Abderazzak
 7. Abderrazek
 8. Abderzak
 9. Abderrazaq
 10. Abderazak
 11. Abderrazik
 12. Abderrahman
 13. Abderraman
 14. Abderrafik
 15. Abderrafia
 16. Abderazek
 17. Abderrayab
 18. Abderemane
 19. Abderrahaman
 20. Abderrahim
 21. Abderrahmane
 22. Abderrahmani
 23. Abdurrahman
 24. Abderrahmen
 25. Abderraouf
 26. Abderrafie
 27. Abderahman
 28. Abderrahime
 29. Abderrahin
 30. Abdraeva
 31. Abderrachid
 32. Abdirahman
 33. Abdourahman
 34. Abdurahman
 35. Abdurrahim
 36. Abd-rahman
 37. Abdouraman
 38. Abderahim
 39. Abderahmane
 40. Abd rahman