Cognom Abdul-hakeem



Saber més respecte al cognom Abdul-hakeem és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul-hakeem sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul-hakeem.

El cognom Abdul-hakeem en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul-hakeem, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul-hakeem és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul-hakeem

Veure mapa del cognom Abdul-hakeem

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul-hakeem en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul-hakeem, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul-hakeem que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul-hakeem, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul-hakeem. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul-hakeem és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul-hakeem del món

 1. Ghana Ghana (277)
 2. Nigèria Nigèria (104)
 3. Estats Units Estats Units (41)
 4. Trinitat i Tobago Trinitat i Tobago (8)
 5. Pakistan Pakistan (6)
 6. Qatar Qatar (6)
 7. Anglaterra Anglaterra (3)
 8. Egipte Egipte (1)
 9. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul-hakeem en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul-hakeem poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul-hakeem és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul-hakeem és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdul-hakeem fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdul-hakeem.

No tots els cognoms similars al cognom Abdul-hakeem tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdul-hakeem que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abdul-hakeem o algun dels cognoms similars a Abdul-hakeem no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdul-hakeem a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdul-hakeem diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdul hakeem
 2. Abdul-hakim
 3. Abdul-hameed
 4. Abdul-kareem
 5. Abdul-raheem
 6. Abdul haleem
 7. Abdul-azeez
 8. Abdulhakim
 9. Abdulkareem
 10. Abdulraheem
 11. Abdul kareem
 12. Abdul raheem
 13. Abdul hameed
 14. Abdelhakem
 15. Abdelhakim
 16. Abdul-hadi
 17. Abdul-hamid
 18. Abdul-haqq
 19. Abdul-karim
 20. Abdul-qayyum
 21. Abdul-rahim
 22. Abdul-salam
 23. Abdul-shakur
 24. Abdul-wakil
 25. Abdul-rasheed
 26. Abdul azeez
 27. Abdulmateen
 28. Abdelazeem
 29. Abdul majeed
 30. Abdul ghanee
 31. Abdul ganee
 32. Abdul jaleel
 33. Abdul baree
 34. Abdulazeez
 35. Abdul halim
 36. Abdel-salam
 37. Abdelhak
 38. Abdelhalim
 39. Abdelkazem
 40. Abdelkhalek