Cognom Abdul muhusinSaber més respecte al cognom Abdul muhusin és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul muhusin sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul muhusin.

El cognom Abdul muhusin en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul muhusin, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul muhusin és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul muhusin

Veure mapa del cognom Abdul muhusin

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul muhusin en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul muhusin, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul muhusin que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul muhusin, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul muhusin. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul muhusin és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul muhusin del món

 1. Maldives Maldives (144)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul muhusin en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul muhusin poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul muhusin és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul muhusin és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdul muhusin ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdul muhusin. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdul muhusin ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdul muhusin fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdul muhusin.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdul muhusin pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdul muhusin, com podem comprovar.

 1. Abdul muhsin
 2. Abdul majid
 3. Abdul ghani
 4. Abdul rahman
 5. Abdul hamid
 6. Abdul hanan
 7. Abdelmohsen
 8. Abdul rahmaan
 9. Abdul nasir
 10. Abdul mannan
 11. Abdulmumini
 12. Abdul shukur
 13. Abdul malik
 14. Abdel mahdi
 15. Abdel mghani
 16. Abdul quadir
 17. Abdulmesih
 18. Abdul halim
 19. Abdelmessih
 20. Abdelmoumen
 21. Abdul-basir
 22. Abdul-ghani
 23. Abdul-hadi
 24. Abdul-hakim
 25. Abdul-hamid
 26. Abdul-khaliq
 27. Abdul-majid
 28. Abdul-quddus
 29. Abdul-rahim
 30. Abdul-rahman
 31. Abdul-wahid
 32. Abdul-zahir
 33. Abdulahi
 34. Abdulghani
 35. Abdulhadi
 36. Abdulhakim
 37. Abdulhamid
 38. Abdulkhalil
 39. Abdullahi
 40. Abdullahu