Cognom Abdul shukurSaber més respecte al cognom Abdul shukur és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul shukur sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul shukur.

El cognom Abdul shukur en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul shukur, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul shukur és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul shukur

Veure mapa del cognom Abdul shukur

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul shukur en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul shukur, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul shukur que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul shukur, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul shukur. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul shukur és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul shukur del món

 1. Pakistan Pakistan (19407)
 2. Índia Índia (4)
 3. Malàisia Malàisia (3)
 4. Tailàndia Tailàndia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul shukur en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul shukur poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul shukur és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul shukur és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdul shukur. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdul shukur ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdul shukur pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdul shukur, com podem comprovar.

 1. Abdul-shakur
 2. Abdul shakoor
 3. Abdul-ghafur
 4. Abdul sattar
 5. Abdul satar
 6. Abdul-ghafar
 7. Abdul-hakim
 8. Abdul-sattar
 9. Abdulhakim
 10. Abdullahu
 11. Abdul amir
 12. Abdul ghafoor
 13. Abdul ghani
 14. Abdul hamid
 15. Abdul jabbar
 16. Abdel sattar
 17. Abdul gadir
 18. Abdul gafoor
 19. Abdul hakeem
 20. Abdul samad
 21. Abdul rauf
 22. Abdul hanan
 23. Abdulsatar
 24. Abdul muhusin
 25. Abdul ghanee
 26. Abdul nasir
 27. Abdul gadhir
 28. Abdul khaleq
 29. Abdul haq
 30. Abdul jabar
 31. Abdul quadir
 32. Abdulahu
 33. Abdul halim
 34. Abdel-sattar
 35. Abdelhak
 36. Abdelhakim
 37. Abdelnour
 38. Abdul-ahad
 39. Abdul-amir
 40. Abdul-basir