Cognom Abdul qawiSaber més respecte al cognom Abdul qawi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul qawi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul qawi.

El cognom Abdul qawi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul qawi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul qawi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul qawi

Veure mapa del cognom Abdul qawi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul qawi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul qawi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul qawi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul qawi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul qawi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul qawi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul qawi del món

 1. Iemen Iemen (8973)
 2. Egipte Egipte (854)
 3. Kuwait Kuwait (48)
 4. Iraq Iraq (47)
 5. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (39)
 6. Afganistan Afganistan (19)
 7. Oman Oman (1)
 8. Tunísia Tunísia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul qawi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul qawi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul qawi és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul qawi és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdul qawi fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdul qawi.

No tots els cognoms similars al cognom Abdul qawi tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdul qawi que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdul qawi pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdul qawi, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdul qawi o algun dels cognoms similars a Abdul qawi no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdul qawi a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdul qawi diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdul bari
 2. Abdul-baqi
 3. Abdul-hadi
 4. Abdul-qadir
 5. Abdulahi
 6. Abdulai
 7. Abdulghani
 8. Abdulhadi
 9. Abdullahi
 10. Abdulnabi
 11. Abdul aziz
 12. Abdul amir
 13. Abdul majid
 14. Abdul ghani
 15. Abdul hamid
 16. Abdel hadi
 17. Abdul latif
 18. Abdul karim
 19. Abdul gadir
 20. Abdul jalil
 21. Abdul rauf
 22. Abdul-ali
 23. Abdul nasir
 24. Abdul haq
 25. Abdul malik
 26. Abdel nabi
 27. Abdel baki
 28. Abdul quadir
 29. Abdul halim
 30. Abdellawi
 31. Abdulbaki
 32. Abdalahi
 33. Abdallahi
 34. Abdelali
 35. Abdelghani
 36. Abdelhadi
 37. Abdellahi
 38. Abdellati
 39. Abdelnabi
 40. Abdillahi