Cognom Abdul razaqSaber més respecte al cognom Abdul razaq és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul razaq sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul razaq.

El cognom Abdul razaq en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul razaq, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul razaq és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul razaq

Veure mapa del cognom Abdul razaq

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul razaq en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul razaq, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul razaq que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul razaq, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul razaq. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul razaq és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul razaq del món

 1. Pakistan Pakistan (48668)
 2. Nigèria Nigèria (1108)
 3. Israel Israel (14)
 4. Canadà Canadà (7)
 5. Tailàndia Tailàndia (4)
 6. Malàisia Malàisia (3)
 7. Anglaterra Anglaterra (2)
 8. Suècia Suècia (2)
 9. Afganistan Afganistan (1)
 10. Uganda Uganda (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul razaq en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul razaq poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul razaq és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul razaq és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdul razaq. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdul razaq ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdul razaq fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdul razaq.

No tots els cognoms similars al cognom Abdul razaq tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdul razaq que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdul razaq pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdul razaq, com podem comprovar.

 1. Abdul razzaq
 2. Abdul-raziq
 3. Abdul-razzaq
 4. Abdul razzag
 5. Abdulrazak
 6. Abdelraza
 7. Abdul aziz
 8. Abdul rahman
 9. Abdul samad
 10. Abdul rauf
 11. Abdul hanan
 12. Abdul satar
 13. Abdul haq
 14. Abdul jabar
 15. Abdel razek
 16. Abdul-ahad
 17. Abdul-aziz
 18. Abdul-haqq
 19. Abdul-rahim
 20. Abdul-rahman
 21. Abdul-rasul
 22. Abdul-salam
 23. Abdul-samad
 24. Abdulahad
 25. Abdulaziz
 26. Abdulhaqq
 27. Abdulrab
 28. Abdulrahim
 29. Abdulrahman
 30. Abdul amir
 31. Abdul majid
 32. Abdul hamid
 33. Abdul jabbar
 34. Abdul latif
 35. Abdel wahab
 36. Abdul karim
 37. Abdel salam
 38. Abdel sada
 39. Abdul azeez
 40. Abdul gadir