Cognom Abdel kamelSaber més respecte al cognom Abdel kamel és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdel kamel sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdel kamel.

El cognom Abdel kamel en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdel kamel, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdel kamel és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdel kamel

Veure mapa del cognom Abdel kamel

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdel kamel en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdel kamel, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdel kamel que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdel kamel, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdel kamel. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdel kamel és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdel kamel del món

 1. Egipte Egipte (4)
 2. Algèria Algèria (2)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdel kamel en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdel kamel poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdel kamel és un cognom més freqüent, i en quins països Abdel kamel és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdel kamel pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdel kamel, com podem comprovar.

 1. Abdelkamel
 2. Abdelkamal
 3. Abdel kader
 4. Abdelkader
 5. Abdelkazem
 6. Abdelhamed
 7. Abdel naser
 8. Abdel aal
 9. Abdel razek
 10. Abdel dayem
 11. Abdel hamid
 12. Abdel raeeb
 13. Abdel-kader
 14. Abdelaal
 15. Abdelhamid
 16. Abdeljaber
 17. Abdelkarim
 18. Abdelkhalek
 19. Abdelmalek
 20. Abdelmoumen
 21. Abdelouahed
 22. Abdelqader
 23. Abdelsayed
 24. Abdelatef
 25. Abdeljalil
 26. Abdelkhaleq
 27. Abdeldjalil
 28. Abdeljalal
 29. Abdelwahed
 30. Abdelkarin
 31. Abdelkadir
 32. Abdul amir
 33. Abdul hamid
 34. Abdel hadi
 35. Abdel zahra
 36. Abdel wahid
 37. Abdel wahab
 38. Abdul karim
 39. Abdel salam
 40. Abdel sada