Cognom Abdul-rasulSaber més respecte al cognom Abdul-rasul és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul-rasul sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul-rasul.

El cognom Abdul-rasul en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul-rasul, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul-rasul és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul-rasul

Veure mapa del cognom Abdul-rasul

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul-rasul en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul-rasul, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul-rasul que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul-rasul, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul-rasul. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul-rasul és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul-rasul del món

 1. Egipte Egipte (4)
 2. Tanzània Tanzània (2)
 3. Kazakhstan Kazakhstan (1)
 4. Rússia Rússia (1)
 5. Uganda Uganda (1)
 6. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul-rasul en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul-rasul poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul-rasul és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul-rasul és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdul-rasul. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdul-rasul ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdul-rasul pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdul-rasul, com podem comprovar.

 1. Abdul-basir
 2. Abdul-jalil
 3. Abdul-rahim
 4. Abdul-rashid
 5. Abdul-raziq
 6. Abdul-wadud
 7. Abdul-wakil
 8. Abdul rauf
 9. Abdul rasool
 10. Abdul-ahad
 11. Abdul-amir
 12. Abdul-aziz
 13. Abdul-baqi
 14. Abdul-ghafur
 15. Abdul-hadi
 16. Abdul-hakim
 17. Abdul-hamid
 18. Abdul-haqq
 19. Abdul-karim
 20. Abdul-majid
 21. Abdul-qadir
 22. Abdul-qayyum
 23. Abdul-rahman
 24. Abdul-razzaq
 25. Abdul-salam
 26. Abdul-samad
 27. Abdul-shakur
 28. Abdul-wahid
 29. Abdul-zahir
 30. Abdularuf
 31. Abdulkhalil
 32. Abdullahu
 33. Abdulrab
 34. Abdulrahim
 35. Abdul-latif
 36. Abdul-raheem
 37. Abdul-rasheed
 38. Abdul jalil
 39. Abdul-ali
 40. Abdulrazak