Cognom Abdul-qayyumSaber més respecte al cognom Abdul-qayyum és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul-qayyum sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul-qayyum.

El cognom Abdul-qayyum en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul-qayyum, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul-qayyum és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul-qayyum

Veure mapa del cognom Abdul-qayyum

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul-qayyum en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul-qayyum, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul-qayyum que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul-qayyum, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul-qayyum. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul-qayyum és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul-qayyum del món

 1. Pakistan Pakistan (3)
 2. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul-qayyum en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul-qayyum poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul-qayyum és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul-qayyum és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdul-qayyum pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdul-qayyum, com podem comprovar.

 1. Abdul-hakim
 2. Abdul-kareem
 3. Abdul-karim
 4. Abdul-qadir
 5. Abdul-quddus
 6. Abdul-rahim
 7. Abdul-rasul
 8. Abdul-salam
 9. Abdul-wadud
 10. Abdul-raheem
 11. Abdul gayyoom
 12. Abdul gayoom
 13. Abdul-hakeem
 14. Abdel-salam
 15. Abdul-ahad
 16. Abdul-amir
 17. Abdul-azeez
 18. Abdul-aziz
 19. Abdul-baqi
 20. Abdul-basir
 21. Abdul-gafoor
 22. Abdul-ghafur
 23. Abdul-hadi
 24. Abdul-hameed
 25. Abdul-hamid
 26. Abdul-haqq
 27. Abdul-jabbar
 28. Abdul-jalil
 29. Abdul-majid
 30. Abdul-rahman
 31. Abdul-rashid
 32. Abdul-raziq
 33. Abdul-razzaq
 34. Abdul-samad
 35. Abdul-sattar
 36. Abdul-shakur
 37. Abdul-wahhab
 38. Abdul-wahid
 39. Abdul-wakil
 40. Abdul-zahir