Cognom Abdel fattahSaber més respecte al cognom Abdel fattah és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdel fattah sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdel fattah.

El cognom Abdel fattah en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdel fattah, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdel fattah és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdel fattah

Veure mapa del cognom Abdel fattah

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdel fattah en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdel fattah, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdel fattah que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdel fattah, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdel fattah. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdel fattah és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdel fattah del món

 1. Egipte Egipte (43260)
 2. Iraq Iraq (7163)
 3. Iemen Iemen (3376)
 4. Territori palestí Territori palestí (1293)
 5. Kuwait Kuwait (781)
 6. Síria Síria (430)
 7. Jordània Jordània (331)
 8. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (306)
 9. Líban Líban (39)
 10. Espanya Espanya (12)
 11. Veneçuela Veneçuela (12)
 12. França França (9)
 13. Sud-àfrica Sud-àfrica (5)
 14. Noruega Noruega (2)
 15. Canadà Canadà (1)
 16. Suïssa Suïssa (1)
 17. Oman Oman (1)
 18. Filipines Filipines (1)
 19. Suècia Suècia (1)
 20. Tailàndia Tailàndia (1)
 21. Turquia Turquia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdel fattah en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdel fattah poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdel fattah és un cognom més freqüent, i en quins països Abdel fattah és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdel fattah ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

 1. Abdelfattah
 2. Abdelfatah
 3. Abdelfettah
 4. Abdel sattar
 5. Abdel-fatah
 6. Abdel-sattar
 7. Abdelfetah
 8. Abdul sattar
 9. Abdul faththah
 10. Abdul-sattar
 11. Abdel zahra
 12. Abdel wahab
 13. Abdel salam
 14. Abdel sada
 15. Abdul satar
 16. Abdel aal
 17. Abdel gawad
 18. Abdel latif
 19. Abdel abas
 20. Abdel wassa
 21. Abdel rahman
 22. Abdel lah
 23. Abdel-rahman
 24. Abdel-salam
 25. Abdelaal
 26. Abdelah
 27. Abdelatif
 28. Abdelilah
 29. Abdeljawad
 30. Abdellah
 31. Abdellati
 32. Abdellatif
 33. Abdelmalak
 34. Abdelouahab
 35. Abdelrahman
 36. Abdelraza
 37. Abdelsalam
 38. Abdelwahab
 39. Abdel-wahab
 40. Abdel-zahra