Cognom AbdessalamiSaber més respecte al cognom Abdessalami és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdessalami sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdessalami.

El cognom Abdessalami en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdessalami, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdessalami és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdessalami

Veure mapa del cognom Abdessalami

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdessalami en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdessalami, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdessalami que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdessalami, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdessalami. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdessalami és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdessalami del món

 1. Marroc Marroc (136)
 2. Països Baixos Països Baixos (11)
 3. Espanya Espanya (6)
 4. Bèlgica Bèlgica (1)
 5. França França (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdessalami en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdessalami poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdessalami és un cognom més freqüent, i en quins països Abdessalami és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdessalami ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Discernir si va ser abans el cognom Abdessalami o algun dels cognoms similars a Abdessalami no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdessalami a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdessalami diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdessalam
 2. Abdeslami
 3. Abdesslam
 4. Abdesselam
 5. Abdessalem
 6. Abdesalam
 7. Abdeselam
 8. Abdeslam
 9. Abdessamad
 10. Abdessamie
 11. Abdussalaam
 12. Abdesslem
 13. Abdessamia
 14. Abdesselem
 15. Abdessadki
 16. Abdessadik
 17. Abdesamad
 18. Abdeslem
 19. Abdessamed
 20. Abdessadek
 21. Abdisalan
 22. Abdeselan
 23. Abdessemed
 24. Abbadessa
 25. Abdoussi
 26. Abtsiauri
 27. Abd khalid
 28. Abdishakur
 29. Abd karim
 30. Abd ghani
 31. Abdes
 32. Abades
 33. Abatecola
 34. Abdikadir
 35. Abdis
 36. Abdous
 37. Abdus
 38. Avedissian
 39. Abdias
 40. Abdukarimov