Cognom AbdesselamSaber més respecte al cognom Abdesselam és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdesselam sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdesselam.

El cognom Abdesselam en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdesselam, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdesselam és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdesselam

Veure mapa del cognom Abdesselam

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdesselam en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdesselam, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdesselam que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdesselam, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdesselam. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdesselam és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdesselam del món

 1. Algèria Algèria (9410)
 2. França França (533)
 3. Marroc Marroc (409)
 4. Mauritània Mauritània (128)
 5. Espanya Espanya (15)
 6. Estats Units Estats Units (12)
 7. Canadà Canadà (10)
 8. Qatar Qatar (9)
 9. Anglaterra Anglaterra (5)
 10. Bèlgica Bèlgica (5)
 11. Tunísia Tunísia (4)
 12. Grècia Grècia (1)
 13. Malàisia Malàisia (1)
 14. Països Baixos Països Baixos (1)
 15. Oman Oman (1)
 16. Rússia Rússia (1)
 17. Tailàndia Tailàndia (1)
 18. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)
 19. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 20. Suïssa Suïssa (1)
 21. República Txeca República Txeca (1)
 22. Alemanya Alemanya (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdesselam en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdesselam poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdesselam és un cognom més freqüent, i en quins països Abdesselam és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdesselam ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdesselam. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdesselam ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdesselam fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdesselam.

No tots els cognoms similars al cognom Abdesselam tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdesselam que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abdesselam o algun dels cognoms similars a Abdesselam no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdesselam a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdesselam diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdeselam
 2. Abdesslam
 3. Abdessalam
 4. Abdesselem
 5. Abdeslam
 6. Abdesslem
 7. Abdessalem
 8. Abdesalam
 9. Abdessalami
 10. Abdeselan
 11. Abdeslami
 12. Abdessamad
 13. Abdussalaam
 14. Abdeslem
 15. Abdessemed
 16. Abdessamie
 17. Abdessadik
 18. Abdesamad
 19. Abdessamed
 20. Abdessadek
 21. Abdisalan
 22. Abdessamia
 23. Abdessadki
 24. Abbadessa
 25. Abdes
 26. Avdysheva
 27. Abades
 28. Abatecola
 29. Abdis
 30. Abdous
 31. Abdoussi
 32. Abdus
 33. Avedissian
 34. Abdias
 35. Abd khalid
 36. Abdishakur
 37. Abd karim
 38. Abdiaj
 39. Abdek
 40. Abadez