Cognom AbdessemedSaber més respecte al cognom Abdessemed és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdessemed sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdessemed.

El cognom Abdessemed en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdessemed, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdessemed és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdessemed

Veure mapa del cognom Abdessemed

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdessemed en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdessemed, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdessemed que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdessemed, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdessemed. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdessemed és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdessemed del món

 1. Algèria Algèria (3572)
 2. Canadà Canadà (12)
 3. França França (8)
 4. Estats Units Estats Units (6)
 5. Bèlgica Bèlgica (5)
 6. Suïssa Suïssa (2)
 7. Alemanya Alemanya (2)
 8. Anglaterra Anglaterra (2)
 9. Egipte Egipte (1)
 10. Itàlia Itàlia (1)
 11. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdessemed en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdessemed poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdessemed és un cognom més freqüent, i en quins països Abdessemed és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdessemed. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdessemed ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdessemed fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdessemed.

No tots els cognoms similars al cognom Abdessemed tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdessemed que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdessamed
 2. Abdessamad
 3. Abdesselem
 4. Abdessamie
 5. Abdesselam
 6. Abdesslem
 7. Abdesamad
 8. Abdeslem
 9. Abdessadek
 10. Abdessalem
 11. Abdessamia
 12. Abdeselam
 13. Abdeslam
 14. Abdeslami
 15. Abdessadik
 16. Abdesslam
 17. Abdessalam
 18. Abdessadki
 19. Abdeselan
 20. Abdesalam
 21. Abdes
 22. Abdessalami
 23. Abades
 24. Abbadessa
 25. Abdis
 26. Abdous
 27. Abdoussi
 28. Abdus
 29. Abdussalaam
 30. Abdias
 31. Abd khalid
 32. Abdishakur
 33. Abdisalan
 34. Avdysheva
 35. Abdek
 36. Abadez
 37. Abadias
 38. Abdikadir
 39. Aboites
 40. Aboytes