Cognom AbdessamedSaber més respecte al cognom Abdessamed és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdessamed sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdessamed.

El cognom Abdessamed en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdessamed, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdessamed és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdessamed

Veure mapa del cognom Abdessamed

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdessamed en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdessamed, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdessamed que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdessamed, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdessamed. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdessamed és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdessamed del món

 1. Algèria Algèria (1033)
 2. Mauritània Mauritània (22)
 3. Tunísia Tunísia (5)
 4. Marroc Marroc (4)
 5. Bèlgica Bèlgica (3)
 6. Dinamarca Dinamarca (1)
 7. Qatar Qatar (1)
 8. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdessamed en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdessamed poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdessamed és un cognom més freqüent, i en quins països Abdessamed és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abdessamed tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdessamed que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdessamed pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdessamed, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdessamed o algun dels cognoms similars a Abdessamed no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdessamed a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdessamed diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdessamad
 2. Abdessemed
 3. Abdessamie
 4. Abdesamad
 5. Abdessadek
 6. Abdessalem
 7. Abdessamia
 8. Abdeslam
 9. Abdeslami
 10. Abdessadik
 11. Abdesslam
 12. Abdesslem
 13. Abdessalam
 14. Abdesselem
 15. Abdessadki
 16. Abdeselam
 17. Abdesselam
 18. Abdeslem
 19. Abdesalam
 20. Abdessalami
 21. Abbadessa
 22. Abdussalaam
 23. Abd khalid
 24. Abdishakur
 25. Abdisalan
 26. Abdes
 27. Abdeselan
 28. Abades
 29. Abadez
 30. Abdikadir
 31. Abdis
 32. Abdous
 33. Abdoussi
 34. Abdus
 35. Abtsiauri
 36. Abdias
 37. Abdiaziz
 38. Abd karim
 39. Abd ghani
 40. Abdagic