Cognom AbdesselemSaber més respecte al cognom Abdesselem és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdesselem sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdesselem.

El cognom Abdesselem en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdesselem, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdesselem és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdesselem

Veure mapa del cognom Abdesselem

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdesselem en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdesselem, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdesselem que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdesselem, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdesselem. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdesselem és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdesselem del món

 1. Algèria Algèria (1323)
 2. França França (232)
 3. Nova Caledònia Nova Caledònia (16)
 4. Tunísia Tunísia (11)
 5. Bèlgica Bèlgica (8)
 6. Tailàndia Tailàndia (7)
 7. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 8. Canadà Canadà (1)
 9. Suïssa Suïssa (1)
 10. Anglaterra Anglaterra (1)
 11. Països Baixos Països Baixos (1)
 12. Rússia Rússia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdesselem en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdesselem poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdesselem és un cognom més freqüent, i en quins països Abdesselem és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdesselem ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdesselem fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdesselem.

No tots els cognoms similars al cognom Abdesselem tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdesselem que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abdesselem o algun dels cognoms similars a Abdesselem no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdesselem a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdesselem diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdesselam
 2. Abdesslem
 3. Abdessalem
 4. Abdeselam
 5. Abdesslam
 6. Abdeslem
 7. Abdessalam
 8. Abdessemed
 9. Abdeslam
 10. Abdessamed
 11. Abdessadek
 12. Abdesalam
 13. Abdessalami
 14. Abdeselan
 15. Abdeslami
 16. Abdessamad
 17. Abdessamie
 18. Abdussalaam
 19. Abdessadik
 20. Abdessamia
 21. Abdessadki
 22. Abdesamad
 23. Abdisalan
 24. Abdes
 25. Abades
 26. Abbadessa
 27. Abdis
 28. Abdous
 29. Abdoussi
 30. Abdus
 31. Abdias
 32. Abd khalid
 33. Abdishakur
 34. Abd karim
 35. Avdysheva
 36. Abdek
 37. Abadez
 38. Abadias
 39. Abatecola
 40. Abdikadir