Cognom AbdykadyrovSaber més respecte al cognom Abdykadyrov és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdykadyrov sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdykadyrov.

El cognom Abdykadyrov en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdykadyrov, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdykadyrov és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdykadyrov

Veure mapa del cognom Abdykadyrov

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdykadyrov en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdykadyrov, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdykadyrov que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdykadyrov, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdykadyrov. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdykadyrov és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdykadyrov del món

  1. Kirguizistan Kirguizistan (5007)
  2. Kazakhstan Kazakhstan (365)
  3. Rússia Rússia (168)
  4. Turkmenistan Turkmenistan (56)
  5. Uzbekistan Uzbekistan (33)
  6. Bielorússia Bielorússia (4)
  7. Ucraïna Ucraïna (2)
  8. Xina Xina (1)
  9. Anglaterra Anglaterra (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdykadyrov en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdykadyrov poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdykadyrov és un cognom més freqüent, i en quins països Abdykadyrov és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdykadyrov. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdykadyrov ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdykadyrov fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdykadyrov.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdykadyrov pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdykadyrov, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdykadyrov o algun dels cognoms similars a Abdykadyrov no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdykadyrov a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdykadyrov diferent, però amb una arrel comuna.

  1. Abdykadyrova
  2. Abdykalykov
  3. Abdykalykova
  4. Abdikadir
  5. Abdukarimov
  6. Abdykerimov
  7. Abdukarimova
  8. Abdykerimova
  9. Abd karim
  10. Abduzhaparova
  11. Abades
  12. Abadez
  13. Abadias
  14. Abbadessa
  15. Aptekar
  16. Abtsiauri
  17. Abdessadik
  18. Abdias
  19. Abd khalid
  20. Abdesamad
  21. Abdessadek
  22. Abdk
  23. Abdishakur
  24. Abdesalam
  25. Abdisalan
  26. Abdiaziz
  27. Abdagic
  28. Abd aziz
  29. Abadjian
  30. Abbiatico
  31. Abdiaj
  32. Abudoj
  33. Abdessadki
  34. Abdek
  35. Aftyka
  36. Abatecola
  37. Abatucci
  38. Abbatucci
  39. Abdeselam
  40. Abdeslam