Cognom AbdykalykovaSaber més respecte al cognom Abdykalykova és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdykalykova sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdykalykova.

El cognom Abdykalykova en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdykalykova, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdykalykova és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdykalykova

Veure mapa del cognom Abdykalykova

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdykalykova en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdykalykova, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdykalykova que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdykalykova, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdykalykova. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdykalykova és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdykalykova del món

 1. Kirguizistan Kirguizistan (1574)
 2. Kazakhstan Kazakhstan (637)
 3. Rússia Rússia (26)
 4. Ucraïna Ucraïna (5)
 5. Canadà Canadà (1)
 6. Anglaterra Anglaterra (1)
 7. Turquia Turquia (1)
 8. Estats Units Estats Units (1)
 9. Uzbekistan Uzbekistan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdykalykova en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdykalykova poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdykalykova és un cognom més freqüent, i en quins països Abdykalykova és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdykalykova fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdykalykova.

 1. Abdykalykov
 2. Abdykadyrova
 3. Abdykadyrov
 4. Abdukarimova
 5. Abdykerimova
 6. Abdukarimov
 7. Abdykerimov
 8. Abduzhaparova
 9. Abatecola
 10. Abdikadir
 11. Abd khalid
 12. Abdesalam
 13. Abdisalan
 14. Abd karim
 15. Avdysheva
 16. Abbadessa
 17. Abbattista
 18. Abdeselam
 19. Abdeslam
 20. Abdeslami
 21. Abdous
 22. Abdussalaam
 23. Apodaka
 24. Abetxuko
 25. Abdessadik
 26. Abdesslam
 27. Abdias
 28. Abdesslem
 29. Abdesamad
 30. Abdeslem
 31. Abdessalam
 32. Abdessadek
 33. Abdk
 34. Abdessalem
 35. Abdishakur
 36. Abdiaziz
 37. Abdagic
 38. Abd aziz
 39. Abdessamia
 40. Abbiatico