Cognom AbdykadyrovaSaber més respecte al cognom Abdykadyrova és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdykadyrova sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdykadyrova.

El cognom Abdykadyrova en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdykadyrova, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdykadyrova és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdykadyrova

Veure mapa del cognom Abdykadyrova

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdykadyrova en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdykadyrova, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdykadyrova que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdykadyrova, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdykadyrova. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdykadyrova és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdykadyrova del món

 1. Kirguizistan Kirguizistan (5024)
 2. Kazakhstan Kazakhstan (391)
 3. Rússia Rússia (101)
 4. Turkmenistan Turkmenistan (4)
 5. Ucraïna Ucraïna (3)
 6. Estats Units Estats Units (2)
 7. França França (1)
 8. Japó Japó (1)
 9. Uzbekistan Uzbekistan (1)
 10. Vietnam Vietnam (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdykadyrova en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdykadyrova poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdykadyrova és un cognom més freqüent, i en quins països Abdykadyrova és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdykadyrova. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdykadyrova ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdykadyrova fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdykadyrova.

No tots els cognoms similars al cognom Abdykadyrova tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdykadyrova que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdykadyrova pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdykadyrova, com podem comprovar.

 1. Abdykadyrov
 2. Abdykalykova
 3. Abdykalykov
 4. Abdukarimova
 5. Abdykerimova
 6. Abdikadir
 7. Abduzhaparova
 8. Abdukarimov
 9. Abdykerimov
 10. Abd karim
 11. Abatecola
 12. Abbadessa
 13. Avdysheva
 14. Abades
 15. Abadez
 16. Abadias
 17. Abbattista
 18. Abdous
 19. Aptekar
 20. Abtsiauri
 21. Abadgoitia
 22. Abdessadik
 23. Abdias
 24. Abd khalid
 25. Abdesamad
 26. Abdessadek
 27. Abdk
 28. Abdishakur
 29. Abdesalam
 30. Abdisalan
 31. Abdiaziz
 32. Abdagic
 33. Abd aziz
 34. Abdessamia
 35. Abadjian
 36. Abbiatico
 37. Abatcha
 38. Abdiaj
 39. Abudoj
 40. Abdessadki