Cognom AbduzhaparovaSaber més respecte al cognom Abduzhaparova és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abduzhaparova sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abduzhaparova.

El cognom Abduzhaparova en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abduzhaparova, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abduzhaparova és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abduzhaparova

Veure mapa del cognom Abduzhaparova

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abduzhaparova en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abduzhaparova, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abduzhaparova que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abduzhaparova, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abduzhaparova. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abduzhaparova és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abduzhaparova del món

 1. Kirguizistan Kirguizistan (280)
 2. Kazakhstan Kazakhstan (21)
 3. Rússia Rússia (10)
 4. Uzbekistan Uzbekistan (4)
 5. Ucraïna Ucraïna (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abduzhaparova en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abduzhaparova poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abduzhaparova és un cognom més freqüent, i en quins països Abduzhaparova és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abduzhaparova. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abduzhaparova ha anat patint mutacions.

 1. Abdykadyrova
 2. Abdukarimova
 3. Abdykadyrov
 4. Abdukarimov
 5. Abdykalykova
 6. Abdussalaam
 7. Abdishakur
 8. Abdykerimova
 9. Abdykalykov
 10. Abatecola
 11. Abdessamad
 12. Abdikadir
 13. Abd khalid
 14. Abdesamad
 15. Abdessalam
 16. Abdesalam
 17. Abdisalan
 18. Abdykerimov
 19. Abu daqah
 20. Abd karim
 21. Abd ghani
 22. Abdessamia
 23. Abdessalami
 24. Avdysheva
 25. Abbadessa
 26. Abbattista
 27. Abdeselam
 28. Abdeslam
 29. Abdeslami
 30. Abdessamie
 31. Abdous
 32. Abdus
 33. Abtsiauri
 34. Abdessadik
 35. Abdesslam
 36. Abdias
 37. Abdesselam
 38. Abdessamed
 39. Abdessadek
 40. Abdessalem