Cognom Abd al-muttalibSaber més respecte al cognom Abd al-muttalib és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abd al-muttalib sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abd al-muttalib.

El cognom Abd al-muttalib en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abd al-muttalib, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abd al-muttalib és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abd al-muttalib

Veure mapa del cognom Abd al-muttalib

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abd al-muttalib en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abd al-muttalib, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abd al-muttalib que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abd al-muttalib, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abd al-muttalib. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abd al-muttalib és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abd al-muttalib del món

 1. Afganistan Afganistan (15)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abd al-muttalib en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abd al-muttalib poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abd al-muttalib és un cognom més freqüent, i en quins països Abd al-muttalib és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abd al-muttalib. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abd al-muttalib ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abd al-muttalib pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abd al-muttalib, com podem comprovar.

 1. Abdelmoutalib
 2. Abd al malik
 3. Abd al-manan
 4. Abd al-hadi
 5. Abd al-qadir
 6. Abdel-sattar
 7. Abdelmalik
 8. Abdul-jalil
 9. Abdul-khaliq
 10. Abdul-majid
 11. Abdul-sattar
 12. Abdulmalik
 13. Abdalmalak
 14. Abdul-ali
 15. Abdul malik
 16. Abutalib
 17. Abdul-malak
 18. Abd-el-aziz
 19. Abdalahi
 20. Abdallahi
 21. Abdel-salam
 22. Abdelali
 23. Abdelfattah
 24. Abdelhalim
 25. Abdellouli
 26. Abdelmajid
 27. Abdelmalak
 28. Abdelmalek
 29. Abdelmalki
 30. Abdelouahab
 31. Abdul-amir
 32. Abdul-aziz
 33. Abdul-baqi
 34. Abdul-basir
 35. Abdul-ghani
 36. Abdul-hadi
 37. Abdul-hakim
 38. Abdul-hamid
 39. Abdul-karim
 40. Abdul-qadir